Most kaptuk a hírt, hogy végre bemutatják a régóta várt új Brutale 1000 -t, amely négyhengeres lesz és kétféle változatban kerül gyártásba a 2019-es évben.

Lesz egy 350 darabos Serie ORO, tehát az MV-nél szokásos sorszámozott kezdőszéria és lesz egy RR változat is mellette. 215 lóerőről csiperegnek a madarak, de majd meglátjuk, hogy ez milyen konfigurációban lesz elérhető. Az MV Agusta már rég bemutatta az új Brutale 1000 külsejét ezen a rajzon, reméljük igaziból is valami hasonlót láthatunk, mert brutális szépek a formák ezen a gépen! Ezen a részleten viszont már az éles gép van Giovanni alatt, amelyen látszik, hogy kissé szögletesebb lesz a gép, mint a rajzon.

Külföldi sajtóforrások szerint az elektronikát sem sajnálták belőle a mérnökök: lesz rajta egy integrált járművezérlő rendszer (MVICS = Motor & Vehicle Integrated Control System), kipörgésgátló, egykerék-szabályzó, dőlészszög-szenzor, ride-by-wire vezérlés, valamint ABS. Mondjuk ezek most is mind megtalálhatóak a 800-as széria modelleken is, mi leginkább arra vagyunk kíváncsiak, milyen okos műszerfallal és milyen fejlett IMU-val kerül piacra. A gyártás 2019 júniusában kezdődik az Oro-val és júliusban az RR.

Egy biztos, hogy az MV mint eddig mindig a legerősebb és technikailag a legfejlettebb géppel fog visszatérni a csúcsra, ahogy tette ezt eddig is ha új modellt mutatott be.

215 lóerővel érkezik az új MV Agusta Brutale 1000 – 2019

Hamarosan jelentkezünk friss információkkal és képekkel, addig csak ezzel a képpel kell beérnetek, de ha rendelnétek belőle, akkor már jöhettek leadni a rendelést, mert valószínű, hogy nagyon gyorsan elkapkodják majd a sorszámozott példányokat!

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..