Az MV Agusta ma mutatta be Lewis Hamilton új limitált (144 darabos) szériás Brutale LH44 modelljét.

Mi teszi igazán különlegessé az MV Agusta és Lewis Hamilton közötti partnerséget? Egy közös hit a szépségben és a technológiában.

A Dragster 800 RR LH44, majd az F4 LH44, az MV Agusta és Lewis Hamilton sikerei után új modellt hoztak létre a MV Agusta Brutale 800 LH44 -et. Az elődökhöz hasonlóan a brit Világbajnoknak technikai és esztétikai különlegességekkel készítettek egy új modellt.

Brutale 800 RR LH44-et nevezték el. Ez egy igazán félelmetes 140 lóerős és 172 kg-os vadállat. A legjobb közepes méretű meztelen motorkerékpár a piacon a legkönnyebb motorblokkal és a legfejlettebb technológiával, amelyet manapság a motorkerékpárokon használnak, mint a visszafelé forgó főtengely és a gyorsváltó rendszer EAS 2.0.

A gyártás 2018 júniusában kezdődik. Csak 144 darab készül, amely előre vetíti az eddigi szokásokat, hogy gyorsan elkapkodják. A Dragster LH44 még csak két éve jelent meg, de már most sokkal többet ér, mint az új ára volt.

Valamennyi LH44-es Brutale számozást és hitelességi igazolást kap.

A 2018-as Brutale 800 RR LH44 fejlesztésének kiindulópontjaként az MV Agusta és a Lewis Hamilton a háromhengeres, meztelen zászlóshajót választotta, a Brutale 800 RR-et amit nemrég mi is teszteltünk.

CRC

Hasonlóan a két korábbi modellhez, a 2016-os Dragster és a 2017-es F4 alapján a Brutale 800 RR LH44 olyan kreatív folyamat eredménye, amely Lewis Hamilton és az MV Agusta Design Center (CRC) közötti kölcsönhatáson alapul.  A CRC sokkal több, mint egy design stúdió: ez egy technológiai fejlesztő közont, amely a mérnökök és a tervezők képzeletét valósítja meg digitális szimulációval és gyakorlati prototípusok segítségével. Itt kel életre minden MV Agusta műszaki újítása.

A szín – fekete, vörös és fehér keveréke – az ikonikus Lewis Hamilton stílus továbbgondolása. A grafika a dinamikus dizájnt hangsúlyozza, és a Lewis Hamilton logóval és a 44-es rajtszámával zárul.

Ebben a különleges projektben az MV Agusta új anyagokat és alkatrészeket soha nem használtak fel az eddigi motorkerékpárok gyártására, mint például a speciálisan tervezett szénszálas alkatrészek széles körű használata, egyedi színösszeállítás grafikák és egy valóban exkluzív kerámiaalapú bevonat került az Euro4-es kipufogórendszerre. (A hozzá való SC-Project kipufogórendszerről egyelőre nem tudunk semmit, pedig úgy volt, hogy az is lesz hozzá.)

A könnyűfém ötvözetből készült alkatrészek szemetgyönyörködtető részletek. A fék- és a kuplung-karok valamint a folyadéktartály sapkák külön készültek CNC megmunkálással. A kuplung és generátordeklire felszerelt CNC-vel készült védőburkolat is egyedivé teszi a gépet. Ebből tényleg nagyon kevés készül, akár befektetésnek is kiváló lehet.

Az ára: 7.940.000 Ft

Rendelhető az MV Agusta Budapest üzletében

1026. Budapest. Szilágyi Erzsébet fasor 17-21

Telefon: 06.1.613.0699

MV Agusta Brutale 800 LH44 GALÉRIA:

 

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..